Choď na obsah Choď na menu

Vidal antaa Barcelonalle lyijyn vs Getafe jälkeen Messi-vapaapotkun

Barcelona aloitti elämänsä sen jälkeen, kun Liverpool pelasi 2-0 voitolla Getafe vastaan Camp Noussa sunnuntaina. Arturo Vidal avasi pisteytyksen toisella puoliskolla ja Djene Dakonam sai oman maalin myöhään Lionel Messin hyvän työn jälkeen. Kun Barcelona lopulta murtautui umpikujaan, se tapahtui hyvin toteutetun setin kautta kuin kiillotettu sarja kulkua. Gerard Piquen flicked-otsikko ohitti Getafe'n pitäjän.

Blaugrana oli kaukana parhaista, eikä se luonut monia mahdollisuuksia, mutta Vidal oli paikalla, jotta kotijoukkueen tilanne olisi ollut hyvä, kun ottelua oli pelattu 39 minuuttia. Getafe oli nauttinut paremmista mahdollisuuksista siihen asti, mutta ei uhannut Jasper Cillessenia paljon tauon jälkeen.

LaLigan mestarit, jotka olivat törmänneet Anfieldiin, kun he antoivat lipun alla kolmen maalin edun ensimmäiseltä osuudelta, näyttivät silti kamppailevan jälkikäteen vastustajia vastaan, jotka pyrkivät huippuluokkaan. Getafe sisään jalkapallo pelipaidat olisi voinut toivoa, että heidän vastustajansa kärsivät pidemmästä eurooppalaisesta krapulasta, mutta he menevät pois neljästä parasta, kun yksi ottelu jätetään pelaamaan.

Arturo Vidal sijoittui ensimmäisellä puoliskolla ja Messi sisään Barcelona pelipaita oli käynyt Barcelonan toisessa maalissa, kun Mauro Arambarri teki 89. minuutilla oman netinsa laajentaakseen mestareiden johtoa La Ligan yläreunassa. Barcelonan Chilen Arturo Vidal avasi pisteytyksen ensimmäisen vuosipuoliskon loppupuolella, kun Gerard Piquen flicked-otsikko oli Getafe-pitäjän David Sorian ohi. Arturo Vidal avasi pisteytyksen Barcalle Getafe-puolella, joka pysyy taistelussa turvaamaan Mestarien liigan pätevyyden viimeiseen päivään.