Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid osuu Anoetalle 3-1

Real Madridin tylsää muotoa Zinedine Zidanen aikana jatkoi 10-miehenä Los Blancos kumartui 3-1 LaLigan tappioon Real Sociedadissa. Madrid tarvitsi voiton yhdessä Atletico Madridin tappion kanssa, jotta he voisivat siirtyä naapureistaan toiseen paikkaan elossa.

San Sebastianin peli osoitti jälleen kerran, että Zinédine Zidanen sisään jalkapallo pelipaidat paluu ei ole onnistunut suoristamaan tiimin kulkua, varsinkaan Santiago Bernabéusta, jossa hän on lisännyt vain kaksi 15 kiistanalaisesta kohdasta, mallin mallista, joka on antanut tunne, että sinulla on enemmän ”velvollisuutta” yleisön edessä. Eurooppalainen pätevyys kotiutti nopeasti. Courtois säilytti Merinon ja Oyarzabalin mahdollisuuksia. La Real lähti etsimään taajuuskorjainta ja Oyarzabal näytti saaneen sen 21 minuutilla kelloajaksi, mutta erotuomari hylkäsi sen ulkopuolelle kuultuaan VAR: a. Brahim Diaz teki vaikuttavan soolo-tavoitteen murtautua umpikujaan, Mikel Merinon nettouttamalla baski-taajuuskorjaimen. Vallejo lähetettiin pian ennen puoliaikaa käsipalloa linjalla, mutta Willian Jose jätti seuraamuksen.

Zubeldia ja Merino tekivät merkkinsä kahdella laukauksella pienen laatikon ulkopuolelta ja Zaldua teki kotijoukkueen toisen maalin otsikossa (57 minuuttia). Benzema sai melkein maalin tulostaululle vaarallisella toimella 65. minuutilla pienessä ruudussa. Zinedine Zidane valitsi lähtemään Gareth Bale sisään Real Madrid pelipaita-messuista lähtevästä XI: sta sekä ottelupäivän joukkueesta. Tämä oli toinen peli peräkkäin Welshman, joka huolimatta terveydestä on syrjäytynyt, mikä tekee huhu hänen lähdöstä todennäköisemmin.