Choď na obsah Choď na menu

Valencia 2-1 Real Madrid: Zinedine Zidane kärsii ensimmäisestä tappiosta

Goncalo Guedesin ja Ezequiel Garayn tavoitteet antoivat Valencialle 2-1 voiton Real Madridin Mestallassa ja aiheutti ensimmäisen tappion Zinedine Zidanelle kolmannessa pelissä, joka vastasi Los Blancosta. Ezequiel Garay muutti erinomaisesti Daniel Parejon kulman kaksinkertaiseksi johtoon, vaikka Valencia jäi kuudes suora puhdas arkki liigassa.

Real Madridin mies oli keskellä lähes jokaista Valencian mahdollisuutta hyökätä, samalla kun hän työskenteli väsymättä puolustuksessa ja teki loputtomasti haasteita ja ilmeisesti selvisi tahdosta. Gareth Bale sisään nogometni dresovi ja Isco tuodaan pois penkistä tunnin kuluttua yrittäen pysäyttää vuorovesi, mutta Valencia jatkoi vaarallisuutta ja kaksinkertaisti lyijynsä 7 minuuttia aikaa. Marcelo laski toivottavan lentopallon hyvin yli poikkipalkin ja Brasilian vasemmanpuoleinen oli myöhemmin varattu räikeälle sukellukselle.

Valencia todellinen hyökkääjä Karim Benzema sisään Real Madrid dresovi veti yhden takaisin kolmannen minuutin aikana. Sergio Ramos katsoi, että erotuomari Santiago Jaime Latre hylkäsi varhaisen rangaistuksen, kun Ezequiel Garay haastoi sen ilmassa. Madridille evättiin myöhäinen rangaistus, kun Moosarar Diakhaby ryöstyi Ramosin takana, keskellä takana ollut lippu, kun tuomari oli alun perin osoittanut paikalle.

Zidane laajensi mahdollisia kesän lähtöjä vaatimalla jo tehtyjä päätöksiä nykyisistä pelaajista, mutta mitään yksityiskohtia ei paljastettu. Bale paljasti, että hän harkitsee tulevaisuutensa viime kesänä, ja Zinedine Zidanen paluu johtajaksi on vain lisännyt epävarmuutta hänen pitkän aikavälin näkymistään Madridissa. Valencian olisi pitänyt käärittää se 15 minuuttia jäljellä, kun viisi räjähti eteenpäin tauon aikana, mutta Rodrigo kontrolloi väärin, kun hänen leikkauksensa alkoi pelata ensin Gameiro.