Choď na obsah Choď na menu

Ajax 1-1 Juventus: Cristiano Ronaldo johtaa ratkaisevaa päämäärää

Juve tulee olemaan suosikkeja, jotta he pääsevät finaaliin, italialaiset uskovat, että he ovat liian hyviä, jotta heitä voitetaan kotona, että kovaa työtä on tehty Amsterdamissa. Cristiano Ronaldo sijoittui, kun Juventus vetosi 1–1 Ajaxiin Mestarien liigan vuosineljänneksen ensimmäisessä osassa keskiviikkona. Ronaldo, joka on voittanut kilpailun viisi kertaa, nettosi 125. Mestarien liigan tavoitteensa juuri ennen puoliaikaa.

David Neres käytti hyväkseen virhettä Juventus-soittajalta Jose Cancelolta, joka antoi ristin Ronaldo-maalille, ja käyristeli ammuttua ylhäältä kulmaan. Ronaldo oli taas lähtökohdassa ja palasi tavoitteidensa joukkoon, menossa avaajaan 45. minuutissa kahdeksannen tavoitteensa viiden viimeisimmän Mestarien liigan ottelussa Ajaxia vastaan.

Ajax yritti jälleen voimakkaasti vastustaa yhtä eurooppalaista jättiläistä ja ansaitsi David Neresin saaman loistavan taajuuskorjaimen alle minuutin kuluttua puoliajastosta. Ronaldo sisään nogometni dresovi oli taas lähtökohdassa ja palasi tavoitteidensa joukkoon, menossa avaajaan 45. minuutissa kahdeksannen tavoitteensa viiden viimeisimmän Mestarien liigan ottelussa Ajaxia vastaan. Ronaldo valitti 53 minuutin kuluttua seuraamuksesta, kun hän oli tuntenut, että hänet oli vedetty takaisin.

Cristiano Ronaldo pitävät yllään Juventus dresovi nyökkäsi kotiin otsikkoon juuri ennen puoliaikaista pilliä ja sitten David Neres pisteytti kauniin maalin aivan toisen puoliskon alussa. Juve on voinut allekirjoittaa Cristiano Ronaldo voittaa heidät Mestarien liigassa, ja heillä on hänet kiittää siitä, että hänellä on yksinkertaisesti jotain työtä toisen vaiheen ajaksi Ajaxia vastaan ensi viikolla.